Konya Enerji, Türkiye çapında malzeme tedarikçiliği yapıyor

Konya Enerji, Türkiye çapında malzeme tedarikçiliği yapıyor

Konya Enerji Türkiye genelinde satışını yaptığı ürünlerde müşterilerinin çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

1980 yılından bugüne kadar müşteri ihtiyaçlarına en uygun çözüm sunduklarını belirten Konya Enerji Elektrik Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Tuncay Lamcı, “Schneider Elektrik, Hes Kablo, Astor Trafo ve Ulusoy Elektrik, Siemens gibi sektöre yön veren büyük firmaların bayiliğini yapmaktayız. 12 Volttan 33 Kilovolta kadar elektrik sistemlerinde kullanılan her ürün için alternatifli stok tutmaktayız” dedi.

Sadece Konya'da değil Türkiye çapında malzeme tedarikçiliği yapan bir firma olduklarını belirten Lamcı, “Satışını yaptığımız ürünlerin tüketici güvenini kazanmış olması ve fiyatlarının rekabetçi olması en önemli kriterimizdir. Konya Enerji olarak elektrik malzemeleri tedariki konusunda müşterilerimize otuzbeş yılı aşkın süredir hizmet vermekteyiz. Elektrik Müteahhidi, makine imalatçısı, elektrik malzeme satıcıları, son kullanıcılar başlıca hizmet verdiğimiz müşteri gruplarını oluşturmakta. Distribütörlüğünü yaptığımız ürünlerde sadece Konya değil, Türkiye genelinde satış yapmaktayız. Firmamız ekonomik gücü, müşterilerine sunduğu hızlı ve kaliteli hizmeti sayesinde her yıl sektör ortalamasının çok üstünde büyümekte. Ana stratejimiz, önem arz eden ürün gruplarında tedarikçilerimizin en yüksek cirolu ilk üç müşterisi içinde yer almak. Bayiliğini yaptığımız iki uluslararası markada geçtiğimiz yıl yurtiçinde en hacimli ciroya ulaşmanın da mutluluğunu yaşamaktayız” diye konuştu.

Firmanın merkezi Konya Büsan Özel Organize Sanayiinde olup, Konya Organize Sanayi ve Karaman olmak üzere iki şubesi bulunmakta. 

Sektör büyümesinin yıllık yüzde dokuz civarında olduğunu ifade eden Lamcı, ‘’Ülkemizdeki kentleşme ve sanayileşme elektrik enerjisine olan talebin yıllık yüzde 7 ila 9 oranında artmasına neden olmaktadır. Bu talep hem üretim yatırımları hem de tüketim noktasındaki yatırımların da artmasını sağlamaktadır. Devlet desteği ile yenilenebilir enerji kaynaklarına olan yatırımlar da artmakta. Önümüzdeki günlerde sektörümüz hep hareketli olacak ve her yıl hacmini büyütmeye devam edecek” dedi.

Teknolojik altyapıları ile hizmet kalitesini artırmaya yönelik adımlar attıklarına dikkat çeken Lamcı, “ Stratejik yönetim anlayışı ile iş modellemelerimizi yeniden kurgulayıp, bu doğrultuda altyapımızı geliştirmeye yönelik yatırımlar yapmaktayız.  Türkiye genelinde hizmet verdiğimiz bölgelerde büyüme hedefleri olan malzeme tedarikçileri ile yapılacak işbirliklerimizin pazar payını artırmanın en hızlı yolu olacağı kanaatindeyiz” dedi.

21 June, 2018 / Konya Enerji yazdı

YORUM YAZ