İşimiz gücümüz, hayatımız elektrik

İşimiz gücümüz, hayatımız elektrik

Konya Enerji olarak iş ortaklarımızın beklentilerini karşılamak en önemli önceliğimizdir.

COVID-19 ile geçirdiğimiz son aylarda beraber çok şey öğrendik. Ekiplerimiz nerede çalışırlarsa çalışsınlar ellerinden gelenin en iyisini yapmaya ve değişiklikler ile gereksinimlere uyum sağlamaya devam etmektedir. 

COVID-19 salgını sırasında kritik altyapıyı ve iş sürekliliğini korumak amacıyla yürüttüğümüz yerel seferberliğin ardından, tam kapasiteyle çalışmaya ve çoğumuz için yeni normal olan olağan dışı bir dönemde olağan işlerimizi yürütmeye devam ediyoruz. 

Önceliğimiz hala çalışanlarımızın, müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın sağlığı ve güvenliğidir. Yerel yetkililerle koordineli bir şekilde, aralarında aşağıdakilerin de yer aldığı COVID-19 protokollerimizi faaliyete geçiriyoruz: 

  • Genel merkezimize sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde kontrollü erişim
  • Kişisel Koruma Ekipmanının gerektiği gibi kullanılması
  • Sıhhi temizlik ve dezenfeksiyon önlemlerinin artırılması
  • Uygun olduğunda dijital araçları kullanarak güvenlik, hijyen, uzaktan erişim ve alternatif çalışma çözümleriyle ilgili paydaşlara net bilgiler verilmesi
  • Herkesin güvenliği için ziyaretlerden önce müşterilerle koordinasyon sağlanması

Müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın aşağıdaki konularda yeni projeler geliştirmelerine, uyarlamalarına veya oluşturmalarına yardımcı olmak için iş sürekliliğini desteklemeye odaklanmış durumdayız: 

  • Dijital esneklik
  • Siber açıdan güvenli araçlar ve altyapı
  • 7/24 müşteri desteği

Bu yeni ortama yönelik dijital araçlar ve yeteneklerle donatılmış çalışanlarımız hizmet vermeye hazırdır. Tüm ekiplerimiz, güvenli VPN koruması ile ağ bağlantımıza sahip ve şirket tarafından sağlanan bilgisayarlarla uzaktan çalışma donanımına sahiptir. 

İş ziyaretlerimizi azaltmış olsak da dijital olarak iletişim kurabilmek için sanal toplantılar ve diğer fırsatları değerlendirerek bağlantıda kalıyoruz. Bu yılın başından beri yüzlerce müşterimiz ile çevrimiçi ortamda buluştuk. 

Kriz boyunca hizmet vermeye ve hastaneler, ağlar, veri merkezleri, su tesisleri ve soğuk gıda zinciri gibi kritik altyapıları güvence altına almaya devam ettik. Dünyanın pek çok bölgesinde durumun dinamik şekilde ilerlediğinin farkındayız. Gerektiğinde değişiklikleri ve gereksinimleri izlemeye ve uyarlamaya devam ediyoruz.

Çünkü; işimiz gücümüz, hayatımız elektrik.

12 December, 2020 / Konya Enerji yazdı

YORUM YAZ